Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ

ΤΗΣ «ΤΡΙΠΛΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ»


Το παραδοσιακό Κινέζικο Κουνγκ Φου δεν είναι πια μια ανδροκρατούμενη τέχνη. Η πρώτη γυναίκα – εκπαιδεύτρια της TANG’S CHINESE KUNG FU ASSOCIATION στις τέχνες του ΤΑΙ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ και του ΤΣΙ ΚΟΥΝΓΚ είναι η τριαντάχρονη Καραντινού Αντριάνα, μέλος του Συλλόγου Κουνγκ Φου Βούλας «Η Τριπλή ΑΡΜΟΝΙΑ». Με εννιά χρόνια πρακτικής εμπειρίας και εκπαίδευσης στο σύλλογο της Βούλας και έχοντας διδαχθεί από τους δασκάλους Δήμα Παναγιώτη και Γιαννούλη Αντώνη το ΓΙΑΝΓΚ ΤΑΙ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ και το CHI KUNG και από τον Si-fu Δήμα Παναγιώτη το ΤΣΕΝ ΤΑΙ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ, το 2002 προήχθη σε εκπαιδεύτρια του ΓΙΑΝΓΚ ΤΑΙ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ και του ΤΣΙ ΚΟΥΝΓΚ και το 2004 προήχθη σε εκπαιδεύτρια του ΤΣΕΝ ΤΑΙ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ και σε επίσημη εκπαιδεύτρια της TANG’S CHINESE KUNG FU ASSOCIATION σε αυτές τις τέχνες.

Έχοντας παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια από μεγάλους Δασκάλους όπως οι: Τανγκ Τουνγκ Γουίνγκ (ΓΙΑΝΓΚ και ΤΣΕΝ ΤΑΙ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ, ΠΑ ΚΟΥΑ ΤΣΑΝΓΚ, ΤΣΙ ΚΟΥΝΓΚ), Γινγκ Γινγκ (ΤΣΕΝ ΤΑΙ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ, ΤΣΙ ΚΟΥΝΓΚ), Λιου Τζίνγκ Ρου (ΠΑ ΚΟΥΑ ΤΣΑΝΓΚ, ΤΣΙ ΚΟΥΝΓΚ), η νεαρή εκπαιδεύτρια έχει όλα τα προσόντα και τις δυνατότητες για μια λαμπρή σταδιοδρομία στο χώρο της διδασκαλίας των Κινέζικων Πολεμικών και Θεραπευτικών τεχνών.

Η Αντριάνα Καραντινού διδάσκει σαν βοηθός εκπαιδεύτρια στο Σύλλογο Κουνγκ Φου «Η ΤΡΙΠΛΗ ΑΡΜΟΝΙΑ» και  επίσης παραδίδει  ιδιαίτερα μαθήματα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών.