ΤΑΚΗΣ ΔΗΜΑΣ

Ο SI-FU (Δάσκαλος) Τάκης Δήμας ασχολείται με τις Πολεμικές Τέχνες από το 1982. Το 1987 πήρε την πρώτη του Μαύρη Ζώνη στο Κορεάτικο ΤΑΝG SOO DO. Το 1989 άρχισε να εκπαιδεύεται στο SHAOLIN HUNG GAR KUNG FU της CΗΙΝΕSΕ SΗΑOLIN KUNG FU ASSOCIATION. Το 1994 προάγεται σε εκπαιδευτή του HUNG GAR KUNG FU. Παράλληλα, από το 1990 εκπαιδεύεται στο YANG STYLE TAI CHI CHUAN της C.S.L.K.F.A. Το 1995 προάγεται σε εκπαιδευτή στο ΥΑΝG ΤΑΙ CΗΙ CΗUΑΝ. Το 2000 ταξιδεύει στην Βοστόνη των Η.Π.Α. όπου εκπαιδεύεται από τον SI-KUNG (τον Δάσκαλο του Δασκάλου του), GRAND MASTER TANG KWOK WAH, και από τον αρχαιότερο μαθητή του ΜΑSTER WEL SEL WU. Το 2002 ταξιδεύει στην Τσεχία όπου εκπαιδεύεται από τον SI SUK KUNG (τον θείο του Δασκάλου του στο ΚUNG FU), τον GRAND MASTER LAM CHAN SING, γιο του θρυλικού Μεγάλου Δασκάλου LΑΜ JO.

Συνεχίζοντας την εκπαίδευσή του ασκείται στα στυλ ΡΑ ΚUA CHANG και ΤΑΙ CΗΙ CHUAN και το 2003 προάγεται σε εκπαιδευτή αυτών των στυλ ΚUNG FU από τον Δάσκαλό του, τον ΜΑSTER TANG TUNG WING.

Από το 1995 διδάσκει KUNG FU στον Σύλλογο «Η ΤΡΙΠΛΗ ΑΡΜΟΝΙΑ», μέλος του Συνδέσμου Κινέζικου Σαολίν Κουνγκ Φου του Τανγκ. Έχει διδάξει ιδιαίτερα μαθήματα και σεμινάρια και έχει διακριθεί σε αγώνες, επιδείξεις και πρωταθλήματα Πολεμικών τεχνών.